|
|
כבד
|
|
שלום כבוד הרב
רכשנו כבד בהכשר של הרב מחפוד. כתוב תאריך שחיטה 19202, לא הבנתי למה הכוונה.
כתוב תאריך ייצור י"ח תמוז -21.7.19, אני מבינה שיום ראשון ולא מוצ"ש.
רכשנו את הכבד בסופר בשעות הבוקר בתאריך כ' תמוז- יום שלישי.
לאחר שחזרנו הנחנו את הכבד במקפיא.
כתוב ע"ג האריזה לצלייה בלבד. האם יהיה מותר לבשל את הכבד לאחר צלייה ? הרי לא עברו 3 ימים.
אם התשובה תהיה שלילית, האם יהיה מותר לחמם את הכבד בתבנית חד פעמית בתנור לאחר צלייה ? או לחמם בסיר עם בצל מטוגן ? לטחון במטחנה ?
תודה רבה לכבוד הרב
|
התשובה:
|
|
א. אני לא סומך בשום אופן על כשרות זו !
ב. ביום רביעי בבוקר הכבד נאסר לבישול.
ג. לחמם בתנור בתבנית חד פעמי ללא רוטב מותר, לטחון אסור.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
כבד
|
|
|
|
רשימת התגובות  
|
|
|
כבד
- שואלת, 24/07/2019
שלום כבוד הרב,
לא הבנתי את תשובת הרב לגבי הכבד, אם שמרנו מיד במקפיא לאחר הרכישה, האם ניתן לאחר כשבוע לצלות ואח``כ לבשל ? לא שמרנו במקרר.
תודה רבה לכבוד הרב
|
כבד אם הוכנס מיד למקפיא ע``פ הדין מותר לבשל לאחר הצליה.
|
|
|
|
|
|
|