|
|
סכין פרווה שחתכו איתה בשר
|
|
יש לי סכין שכנראה פעם אחת חתכתי בה בשר מבושל. אני לא זוכרת אם הבשר היה מאד חם או רק חמים.
הייתי רוצה שהסכין הזאת תהיה פרווה (שאוכל לחתוך איתה למשל בצל לבישולים חלביים או פרווה או לחם)
האם זה אפשרי להכשיר אותה ?
תודה רבה
|
התשובה:
|
|
סכין שלא היתה בשימוש על האש או בסיר שהוא חם והיה על האש, אינה בולעת.
הדרך להכשיר סכין היא בהגעלה, דהיינו מרתיחים מים ובעודם מבעבעים מכניסים את הסכין הנקיה למים.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
סכין פרווה שחתכו איתה בשר
|
|
|
|
|
|
|
|
|