|
|
קמח
|
|
שלום רב
אנו שומרים את הקמח (המלא) במקפיא בשל הקושי שבניפויו.
לפני זמן מה, נשכח המקפיא מעט פתוח וכשגילינו זאת (כעבור 3 ימים, להערכתנו), טמפרטורת תכולתו היתה טמפרטורת החדר (סביב 20-25 מעלות ואולי יותר משום שמדובר במקפיא העומד במחסן חיצוני).
האם הקמח שהיה במקפיא צריך ניפוי?
תודה
|
התשובה:
|
|
שלום וברכה
השאלה היא שאלה עובדתית ולא הלכתית.
אם אמנם הקמח בסופו של דבר לא היה בתנאי הקפאה - הוא צריך ניפוי.
כל טוב
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
קמח
|
|
|
|
|
|
|
|
|