|
|
האם הסיר הפך לחלבי
|
|
שלום הרב,
בסיר פרווה בושל מרק. חלק מרכיבי המרק - כולל בצל, טוגנו קודם במחבת חלבית שאינה בת יומה.
האם הסיר נחשב כעת לחלבי? (אם כן - כיצד ניתן להגעיל אותו? סיר מתכת)
האם מותר לאכול מהמרק (או ממאכלים פרווה שיבושלו בעתיד בסיר) בכלים בשריים?
האם בנושא זה יש חילוק בין אשכנזים לספרדים?
תודה רבה
|
התשובה:
|
|
שלום וברכה
אני מבין שהבצל הגיע לסיר כשהוא כבר מטוגן.
אם כן - הסיר אינו חלבי.
כל טוב
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
האם הסיר הפך לחלבי
|
|
|
|
|
|
|
|
|