|
|
ריבה מרה - אתרוג
|
|
שלום וברכה לכבוד הרב אברהם יוסף שליט"א
השנה לראשונה הכנתי ריבה מאתרוג ולצערי לא הכרתי לעומק את ההשפעה של הקליפה והגרעינים על הריבה. נכון להיום הריבה מרה מאד וקשה מאד ללעוס אותה והדבר לא מסב לי עונג כלל וכלל אפילו קצת מאוס. השאלה היא מה לעשות עם זה שהרי האתרוג בעל קדושת שביעית וכי זמן הביעור בפתח ?
אשמח לתשובה של הרב,
אברהם
|
התשובה:
|
|
כדאי לנסות לקלף את הקליפה, ולבשל שוב עם סוכר. ואם גם זה לא יצליח מותר להשליך.
|
|
|
|
כתוב תגובה
|
|
גולשים נכבדים,
אנא הקפידו לכתוב הערות עינייניות ביחס לשאלה הנוכחית בלבד!
לצערינו, שאלות, הערות כלליות וכד' שאינן מתיחסות לשאלה, יימחקו מהמערכת.
בברכה, צוות שו"ת מורשת.
|
הנך מוזמן להגיב על
ריבה מרה - אתרוג
|
|
|
|
|
|
|
|
|